Tražite Ivanovu biografiju? Kliknite ovde.

Tražite informacije o drugoj knjizi? Kliknite ovde.

Ne baš jednostavan,
ali veoma dobar čovek

Štampano izdanje knjige je dostupno u Srbiji na: Finesa, Delfi i Vulkan.
Od nedavno, knjiga je dostupna i u Bosni i Hercegovini.
Elektronsko izdanje knjige je dostupno na Kobo.com

Ukoliko želite da knjigu kupite u knjižari (Beograd, Novi Sad, Subotica Jagodina i Niš) pogledajte spisak,
a dostupnost proverite na sajtovima Delfi i Vulkan knjižara na linkovima koji su iznad.

Playlistu iz knjige možete poslušati na Youtube, Deezeru ili Spotify.

O knjizi:

Ova knjižica je zapravo eksperiment.

Odlučio sam da testiram sebe i vidim da li za 3 dana mogu, pored svih ostalih obaveza da ostavim prostora da napišem knjižicu kroz koju ću ukratko ispričati neke formativne trenutke u mom životu.

Stoga oprostite što nije idealno isplanirana i ispolirana, ovo je beta verzija.

Provešću vas kroz niz slika iz mog sećanja. Možda će vam to pomoći da me bolje razumete, ali ne pišem zbog toga. Motiv je da, možda, u nekima od njih, prepoznate sebe ili ljude u svom okruženju i pokrenete se na razmišljanje. A možda se osnažite ili podržite druge da napravite iskorak i pokrenu se na akciju.

Ovo nije biografija, iako su sve slike kroz koje ćete prolaziti istinite. Za valjanu biografiju je potrebno mnogo više detalja i konteksta, a i nešto više godina života, a ovo je samo mali deo stvari koje su se dešavale za ovih 37 godina života.

Ovo je niz kratkih priča iz mog života, za koje verujem da mogu da imaju univerzalnu vrednost. Kroz njih ću vam ispričati kako sam naučio da razumem i volim sebe, što nije uvek bilo lako. Kako sam se bodrio i hrabrio i shvatio da treba da izađem iz zone komfora.

Možda će vam na momente delovati egoistično, ali nije. Samo ponekad, kada nema ko drugi, moraš sam sebe da potapšeš po ramenu i kažeš bravo!

Takođe, uz svako poglavlje je i po jedna pesma, pa je knjiga i zbirka zaista dobre domaće muzike, ako se ikada odlučite da probate moj omiljeni zen ritual za kasne večernje sate.

Ivan Minić, marta 2022. godine.

P.S. Naslov je zapravo potpis koji sam pre nekog vremena ubacio u imejl i dosta ljudi mi je reklo: „Da, to si ti!”